Friis&Clemme arbejder meD pædagogisk indretning.

Afspil video

Et gennemtænkt læringsmiljø skaber pædagogisk overskud og mere tid til nærvær, leg og læring. Det frigiver simpelthen tid, så der er mulighed for at fokusere og fordybe sig i det pædagogiske og nære arbejde.

Vi ser daginstitutionens indretning  som en enorm ressource, og vi ved, at det gemmer på et uendeligt potentiale. Derfor har vi specialiseret os og udviklet et koncept  som er et helhedsorienteret greb ind i institutionen, med afsæt i styrkede læreplan hvor vi åbner op for alt det potentiale vi ser er tilgængeligt.

Vi udvikler alt gennem barnets perspektiv og dermed har vores indretning har en indbygget pædagogisk hensigt og som tilgodeser det enkelte barn, dets naturlige legeformer, behov og potentiale. Vi ved, at hvert barn bærer noget unikt i sig, og hvis barnet ikke trives, så er det ikke barnet, men miljøet og tilgangen til barnet, der må justeres og udvikles. 

Alt det har vi samlet i en bog om magiske læringsmiljøer fyldt med redskaber til, hvordan I skaber inspirerende lege- og læringsrum

Foredrag & kurser

Teori & Praksis

Rådgivning

Nybyg & Re-design

Blog

Læs de nyeste indlæg om emnet