Kundeudtalelser

"Det har været en fantastisk rejse, at stifte bekendtskab med Friis&Clemme. En rejse som har budt på nye nuancer og en særlig inspiration til vores arbejde og virke med udsatte børn og unge. Deres arbejde med vores RUM har givet os fornyet energi og et visuelt pust som understøttelse til vores pædagogiske mind- og værdisæt. Tak for det."
Rikke Toft, Familie- og Rådgivningschef, Thisted Kommune
"Jeg har været her i mange år og det er først nu at rummene rigtig spiller sammen - vi har fået skabt en rød tråd gennem hele vores institution. Der bliver en helt anden leg nu, fordi rummene giver mulighed og inspiration til nye lege".
Claus Tolstrup, Pædagog. Børnehuset Prinsen, Viborg
"Det er alle pengene værd. Vi besluttede fra start, at det skulle gøres ordentligt. Rummet har utrolig stor betydning for vores meget sensitive børn eller børn med meget uro og som inklusionsmulighed virker rummet helt fortrinligt" 
Lone Pedersen, Leder, Viften København
"Vi har haft et forbilledligt samarbejde med Friis&Clemme. For ikke nok med at vi får den gode, æstetiske og udviklende samtale om design og materialer, taktilt eller illustrativt. Vi får også en gedigent håndværksmæssigt arbejde, der udføres som aftalt og til tiden. På en god og nænsom måde bliver vi  udfordret i vores udvikling og kan med det samme mærke effekten."
Asgar Villemoes Nielsen, Skoleleder St. Magleby Skole, Dragør
"Helt praktisk er støjniveauet faldet. Der er færre konflikter mellem børnene, fordi de ikke så let bliver forstyrret i deres lege. Hos de ansatte har det betydet, at vi har lettere ved at guide børnene i deres lege. Det er simpelthen blevet lettere at have overblik over dem og deres lege. Det frigiver ressourcer, at børnene lettere fordyber sig. Ressourcer, som i den sidste ende kommer børnene til gode."    
Berit Bertelsen, Pædagog, Louisegården, Frederiksberg KBH
“Friis&Clemme har med stor pædagogisk indsigt, scenografiske greb og æstetisk fokus, svunget deres tryllestav i Børnehuset. Vi har fået rum og rum i rummene, hvor det ord, der falder mange ind, er magi. Der er en detaljerigdom samtidig med, at alt fremstår som en helhed. Det er rum, som nærmest selv byder velkommen og signalerer: Kom ind, kom nærmere, kom og vær med!“
Anette Hegelund Dalsgaard, Leder af Børnehuset Glentebo, Brøndby
"I Sirius har vi længe haft et stort ønske om udviklingen af pædagogiske læringsmiljøer i vores store fællesrum. Derfor indledte vi et samarbejde med Friis&Clemme. Det har været en proces, hvor pædagogisk personale, ledelse og designteam har mødt hinanden i en samskabende ramme. Samarbejdet med Friis&Clemme har været en proces præget af meget stor iderighed, energi og store ambitioner for børnenes læringsmiljøer.”
Jette Klindt Ejlertsen. Dagtilbudsleder, Sirius, Horsens.